Apputvikling til smarttelefon

Vi er dyktige app-utviklere, og lager apper til både Android og IOS(Iphone/Ipad). Vi utvikler i hovedsak native applikasjoner, og all utvikling gjøres selvsagt av oss selv i Norge. Du vil ha direkte kontakt med samme utvikler fra start til slutt.

Kort om mobil app-utvikling

Før en går i gang med å utvikle en smarttelefon applikasjon, så er det viktig å finne ut av om det faktisk er nødvendig. Ofte så er en god responsiv nettside like bra. Fordelen med å utvikle en app er når ting skal være sømløst for brukeren, og være svært enkelt. Det er tross alt mye enklere å trykke på et app-ikon, enn å skrive inn en addresse i nettleseren. En får også tilgang til mobilens verktøy som GPS og kamera. Push varsler er også en nyttig ting, og gjør at du direkte kan kommunisere med brukeren.

Prosjektløpet til en app

Vi starter alltid alle app utviklings prosjekter med å lage et detaljert design, hvor alle skjermer som skal inn i applikasjonen er med. Denne er klikkbar, og gir deg fort følelsen av hvordan den endelige versjonen blir. Slikt får vi spikret all funksjonalitet som skal inn, før selve programmeringen begynner. Hvilken funksjonalitet som skal inn finner vi ut via oppstartsmøte med deg, og gjerne noen testbrukere som til slutt skal bruke appen.

Programmering gåes i gang med, og så fort en prototype er klar vil du få teste den. Etterhvert involverer vi flere testere, slik at appen blir godt testet før den lanseres i App Store, og Play Store. Etter lansering, så sørger vi for at appen holder seg oppdatert til å passe nye telefoner, og ellers andre feilrettinger som kan forekomme.

Hva er pris/kostnad for å utvikle en app?

Prisen for å utvikle en app starter gjerne på 80.000,- og oppover, alt ettersom hvor mye funksjonalitet du skal ha inn. For å holde kostnader til et minimum så bruker vi blant annet rammeverket Xamarin Forms som lar oss skrive (nesten) all kode til både Android og Ios en gang. Dette i motsetning til tradisjonell utvikling hvor en må gjøre alt dobbelt opp. 

Lurer du på pris på din ide - så er det bare å ta kontakt. Alle pristilbud fra oss er gratis, og selvsagt helt uforpliktende. Vi er et lite og svært effektivt firma, og opplever derfor å kunne levere bedre priser enn mange av våre konkurrenter fra Oslo.

Innovasjon Norge - Har du den rette ideen, så kan Innovasjon Norge hjelpe deg med noe sponsing. 
Pris for å laste ned - Legg på gebyr i App Store/Play Store, så tjener du penger når folk laster ned appen din. 
Vi sponser din ide - Er ideen god nok, så kan vi gå med på et samarbeid hvor vi tar deler av utviklingskostnaden.

Muligheter i en mobilapplikasjon

I all hovedsak - så kan du lage tre forskjellige typer mobile applikasjoner, alt ettersom hvilken funksjonalitet som behøves og budsjett.

Native applikasjon

Alt kodes "native" på mobilens eget språk, noe som gir full tilgang til alt av funksjonalitet som GPS eller kamera. Ved å bruke verktøyet Xamarin, så skriver vi koden en gang til både iOS og Android. Appen kan distribueres i Google Play Store, og i Apple App Store.

Web applikasjon

Her lages mobilapplikasjonen som en nettside. Dette er mye mindre kostnadskrevende enn å lage en native applikasjon, men en mister muligheten til å aksessere GPS moduler, og distribusjon i App Store. Ellers et veldig bra alternativ for de som driver med registrering av data ute i felten via tablet ol.

Hybrid applikasjon

Her lages mobilapplikasjonen som en nettleser som leser fra en nettside, og du beholder fordelene fra en native applikasjon som GPS tilgang og distribusjon i App Store.

Utvalgte prosjekter

GLØR Partner

Mobilapp rettet mot bedriftsmarkedet som gjør det enklere å bestille, samt å holde orden på containere på byggeplasser

BeiteSnap

Finn igjen beitedyr i utmark ved hjelp av innrapporteringer via BeiteSnap med GPS posisjonerig