Google AdWords

AdWords er et perfekt sted å reklamere dine tjenester på, og det gir et svært målbart resultat på hvor mye du tjener på å bruke det. Vi kan hjelpe deg å komme i gang med AdWords, eller optimalisere dine nåværende kampanjer.

Kort om AdWords

AdWords er Googles annonsesystem, hvor alle kan by på forskjellig søkeord for å få vist en betalt annonse i google søk. Slik når en direkte ut til folk som søker etter ditt produkt og tjeneste, noe som kan være svært lønnsomt for mange bedrifter.

I motsetning til mange andre reklameformer, så kan du direkte måle hvilken effekt dette har for din bedrift. For deg som selger et produkt, så kan du spore brukeren helt frem til de har betalt for produktet. En kan også registrere at de f.eks. har brukt kontaktskjema på siden for å få tak i deg.

Kom i gang med AdWords

Du kan helt fint begynne med AdWords selv, og teste hvordan det fungerer. Skal du bruke større beløp, så er du nok best tjent med å bruke proffe folk. Det er gjerne mest arbeid i selve oppsettet av gode annonser, og integrasjon som tar mest tid. Etter dette så trenger en likevell å monitorere og gjøre nødvendige endringer på annonsene slik at en bruker hver eneste krone best mulig. Det er også viktig at nettsiden din er optimalisert, slik at de besøkende som kommer inn via AdWords blir til en konvertering. 

Utvalgte prosjekter

Heidal Rafting

Vi laget ny nettside, og sørget for at trafikken kommer inn via SEO og Google AdWords.