Systemutvikling

Systemutvikling er å lage skreddersydde datasystemer som skal hjelpe en bedrift å løse et problem. Bedriften skal så kunne hente ut gevinster ved å bruke systemet over flere år.

Markedsledende gjennom IT

Skreddersydde løsninger kan brukes til å gi din bedrift en markedsledende fordel, og øke inntjening over tid. For vår kunde GLØR Partner så utviklet vi en mobilapplikasjon som forenklet salgsprosessen for bestilling av containere, som samtidig gjorde det enklere for kunden å ha oversikt over sine bestillinger. Slikt erstattet vi en tidligere manuell løsning som bestod av epost/tlf, til en mer automatisert løsning. De er de eneste i Lillehammer og omegn som tilbyr mobilapp for containerbestilling, noe som gir de en stor fordel på markedet. 

Alle bedrifter er forskjellige

Vi starter alltid systemutviklingsprosesser med en nøye gjennomgang av bedriftens nåværende situasjon, og hvilke problemer en ønsker å løse. Det er så viktig å sette seg fremtidige mål, og hvordan en skal nå disse. Selve dataløsningen lages så ved hjelp av teknologien som er best egnet. Dette kan være en enkel nettside, eller en mer avansert desktop applikasjon som skal brukes i en fabrikk. Forklar din situasjon, så skal vi finne ut av hvilke muligheter som finnes. 

Utvalgte prosjekter

GLØR Partner

Mobilapp rettet mot bedriftsmarkedet som gjør det enklere å bestille, samt å holde orden på containere på byggeplasser